Onsdag

Oj redan en vecka sedan jag skrev, inte klokt vad tiden går fort. Man har så mycket för sig på dagarna, så man hinner inte riktigt med vissa saker.

Det händer dock inte så mycket spännande just nu, det är mycket jobb nu bara. O det rullar la på rätt bra där tycker jag. Lite dålig organisation på det nya jobbet, men det kommer kanske perioder då det är det. Man får bara försöka stå ut dom gångerna man är där. Jag har ju 2 andra jobb också, så man får försöka fördela det lite.
Den här veckan har jag iallafall bara kvällspass, så då är det oftast lite lugnare. Det jag kan tycka kännas lite tråkigt med kvällspass är att jag inte alls har någon tid för min familj eller mina vänner. För på dagen när jag är ledig, så jobbar dom. Men men, får tänka positivt!

Nu märker jag att klockan börjar springa iväg, så nu måste jag slänga på mig lite kläder och mascara =).
Hörs snart igen!

Nu mina fina läsare

Nu är jag tillbaka, efter en rejäl break. Jag har kikat in i bland bara för att, men nu ska jag försöka på riktigt igen.
Jag tänkte faktiskt börja med en liten pytte bloppis. Det är nämligen så att jag har en hel del fina kläder, som antingen blivit för smått eller som jag tröttnat på.

Fornarina jeans, i storlek 27, knappt använda. 500kr, kan diskuteras vid snabb affär! SÅLDA!

 
Replay jeans, i storlek 26/32, mer använda o därav lite slitna vid de rosa märket annars mycket fina. 200 kr!


Söt klänning från MQ, storlek S. 125kr!


Sött linne från Gina tricot, storlek S. 70kr!


Jag vet inte om det här är något som nappar, men jag tycker det är så synd att det ligger här hemma hos mig till ingen nytta.. Så om ni är intresserade så säg gärna till, och vissa priser kan givetvis diskuteras. Tänk på att frakt kan tillkomma!