SyskonkärlekImorgon ska jag och min syster iväg på en ny fotografering, vilket ska bli väldigt spännande!
Jag tror att med tiden som man förändras och utvecklas, skapar man även nya uttryck. Det ska bli kul och leka lite framför kameran, och framförallt få se resultaten =).

What the f*ck??

Vart så duktig och städade lite här hemma, o gick även ut för o rista av en filt som vart full med grus. Tror ni inte dörrfan blåser igen, o där står jag som en dum idiot och kommer inte in.. (Ja, jag har automatiskt lås på min ytterdörr). Men efter den här lilla incidenten så tror jag faktiskt att jag ska ändra på det där.. Iallafall, så fick jag ju stå där ett tag o spöregnade gjorde de också.. men efter en stund kom en av grannarna hem och kunde snällt hjälpa mig in =) Tackar för det!

Come back?

Ojsan, är det längesen man var inne här om man råkat glömma lösenordet? Efter några försök med olika lösenord kom jag iallafall in, så det var ju tur. Det är nog minst en månad sen jag skrev här? Konstigt nog har jag fortfarande en del läsare kvar, men det är ju bara hur kul som helst o se. Vi får väl se om jag lyckas bli bättre på bloggandet igen eller om det blir som det varit den senaste tiden.