Då var det måndag igen!

Alltså jag blir så irriterad på den här nya blogg appen ibland.. Jag skriver långa och bra inlägg och precis innan jag ska lägga upp det så stängs hela programmet ner och inlägget försvinner. Det sparas liksom inte..?? 

Gör ett nytt försök..

Den här helgen har jag verkligen slarvat med kosten. I fredags kväll kom några vänner hem till mig och åt middag och då bjöd jag på glass till efterrätt. Och igår var jag på inredningsparty, där det bjöds på riktigt god fika. Jag har alltså haft 2 eller kanske 3 dagar då jag ätit alldeles för onyttigt. Och det håller alltså inte! Så jag måste skärpa mig och bli nyttigare! Idag får jag köra extra hårt på gymmet bara för det! 

Igår var jag som sagt på inredningsparty med mina fina vänner. Det var jätte trevligt, och jag hade kunnat köpa hur mycket som helst därifrån. Men eftersom jag vet med säkerhet att det kommer bli fler inredningsparty framöver, så kan jag ju dela upp det lite ;). Vad jag beställde igår får ni se när jag fått hem paketet, så stay tuned hihi.


Fasen då!Det var då verkligen inte lätt att få upp texten på väggen, men fint blev det.

Nu märker jag dock att det börjar lossna? Jävla billigt skit.. Får väl gå och trycka lite på det. Annars tar jag fasen bort det:/. 

Trött Jessica..

Okej, nu är schemat gjort. Det var verkligen inte lätt kan jag säga, men å andra sidan ska det ju inte vara helt lätt heller. Men nu vet jag vad jag ska fokusera på för att nå mina mål, och det gör ju det lättare :). 

Nu ska jag köra på det här schemat i några veckor och sedan göra en liten uppföljning. 

Det känns faktiskt väldigt roligt nu och jag ser fram mot förändringar. Jag är taggad! 

Jag kunde knappt gå från gymmet idag, mina ben alltså.. Haha men älskar ändå känslan. För då vet man att man kört på ordentligt ;). 

Nä nu måste jag duscha :) 
Ha det gött!