Önskar er alla en glad midsommar!

Gårdagen blev faktiskt riktigt lyckad. God mat, roliga lekar och härliga människor! Sen fanns det ju en del folk där som man kunde varit utan, men vi hade ändå kul!
Idag har jag varit rätt seg, men ändå inte så bakis som jag brukar vara. Det kan ju vara tack vare att vi slutade dricka rätt tidigt.

Idag åkte min kära familj iväg på semester och kommer att vara iväg en vecka. Jag måste nog erkänna att det känns lite konstigt att ha ett helt hus för mig själv. Inte ens hunden är hemma som i vanliga fall brukar klänga på en hela tiden.
O när familjen väl kommer hem, som blir på fredag nästa vecka, så ska jag flytta. Så det blir inte så mycket tid med dom på ett tag nu..
Jag är så oerhört tacksam att jag fått flytta hem igen under den här perioden som jag inte haft något annat boende. Det hade inte gått annars.. <3

Onsdagendenfemtondejuniårtvåtusenelva.

Jag nämnde igår att jag försov mig, mycket jobbigt. Ännu jobbigare var väl att jag natten till idag vaknade typ tusen gånger, kanske för att jag var rädd för att försova mig? Jag vet inte, men sånt är förjäkla jobbigt också!
Jag är absolut inte van vid att behöva gå upp 4.30 på morgonen, så dagarna har varit plågsamma. Men jag ska inte klaga, bara vara tacksam.

Jag känner att jag inte ger så givande inlägg just nu, men bättre än ingenting kanske?

Stress stress och stress

Idag började jag jobba kl 6 på morgonen och åkte med bussen 5.20, bara det att jag försov mig och vaknade strax efter 5. Så jag fick ju stressa ***** av mig. Vilken bra start på dagen va?
Fast väl på bussen och på jobbet så flöt det faktiskt på riktigt bra, som tur är!
Den här veckan har jag fått mycket jobb vilket känns riktigt skönt. Pengarna kommer ju att behövas eftersom jag snart flyttar igen =).
Jag har faktiskt lite fjärilar i magen, fast att jag en gång redan flyttat hemifrån. Jag kommer ju ha bott hemma i en månad sammanlagt så det är ju klart att man hinner få nya rutiner då.

Nu blir det småfix, dusch och soffläge!
Ciao!