Jag fixar det denna gång också!!

Enligt C9 ska man de 2 första dagarna inte äta någon riktig måltid utan bara dricka shake, aloe vera och tablett. Sedan dag 3-9 får man äta en måltid, shake, aloe vera och en tablett. Igår (dag 1) åt jag ingenting.. Förrän på kvällen. Fan, och jag skulle ju inte äta! Sedan kände jag bara att vafasen, jag kör som man ska göra dag 3-9. Det tycker jag ändå är rimligt för att gå ner mina extrakilo! Jag har fixat C9 innan, gått ner i vikt och lyckats hålla den. Så nu behöver jag egentligen bara fokusera på att hålla mig till rutiner med bra mat och mycket motion. Det har jag också fixat innan! Då fixar jag det nu också!!

C9- dag 1. Vägning!

Den här gången kör jag inte någon mätning på kroppen. Det får bli lite ögonmått. Däremot kommer jag att väga mig enligt programmet och första vägningen är idag. 

Det som är lite kul den här gången är att jag kan jämföra från förra gången (förutom mätningen då). 
När jag slutade med C9 förra gången hade jag gått ner -3kg och vägde 65,9kg. Idag väger jag 65,7kg. Så jag har ju inte gått upp någonting sedan dess vilket känns väldigt bra. 
Nu hoppas jag på att tappa 2-3kg till :). 

Felet jag gjorde sist var att inte ha någon plan på hur jag skulle äta efter C9. Den här gången har jag det (kan återkomma till det senare). Kanske är jag mer motiverad inför resan??;)

Jag vet ju från förra gången att dag 1 och dag 2 kommer bli riktigt tuffa men jag ska fixa det!! 

Nu kör vi igen!


Idag tänker jag börja med C9 igen. Jag fick så mycket över från förra gången så  det kommer räcka till en omgång till. Jag kanske kommer att lägga upp det lite annorlunda från dag 3-9, får se lite. Dag 1-2 är väldigt viktiga för att man ska få ett bra resultat :).