Vilken tur!

Igår kväll när jag bäddat ner mig i sängen och låg som bäst, slog tanken mig vart jag lagt presentkorten som jag så ivrigt letat eftet. Så då vart jag ju bara tvungen att lämna min underbara säng för att hämta dom, som låg långt inne i garderoben. Är det inte allt lite konstigt hur hjärnan bara ploppar upp saker ibland? Jag menar, där hade jag ju gått hela dagen och letat, och rätt vad det var (flera timmar senare) så bara ploppar det upp? Fast vilken tur! Hade jag inte hämtat dom direkt, så kanske jag hade glömt av det idag.. vem vet.


Thaimassage, utgångsdatum 31/10-11 Så ja, det är nog dags att boka tid snart!


Tylösands SPA, utgångsdatum 29/10-20
(Långt ifrån bråttom, tror jag väntar lite med detta)

Kommentera mig, så kommenterar jag dig?

I många bloggar man läser är det ett jäkla tjat om att man ska kommentera och hålla på. Ja jo jag vet, det är kul, och det är en del av bloggeriet. Men har man inget att kommentera så är det väldigt onödigt att göra det också. Kommentarer som "Okej", "Japp", "Desamma" osv. Varför ens kommentera då? Det är väl bättre att kommentera om man har en åsikt om något i bloggeriet? Eller om man vill dela med sig av något och göra någon glad? Det tycker jag iallafall!

Jag tycker att det är jätte roligt att jag har läsare och får kommentarer ibland, det tyder ju ändå på att jag fångar ett visst intresse. Men jag tjatar mig inte till det, finns liksom ingen mening med det..

Eller har jag fel??

Frågan är..

Jag kom på att jag har 2 presentkort på olika massage och SPA behandlingar,
frågan är bara vart jag lagt dom??
Dom måste ha försvunnit någonstans i flytten, för jag vet vart jag hade dom innan jag flyttade. Så typiskt, och det värsta är att jag tror datumen går ut snart..
Jag vet, PANIK!! Jag tror att jag måste börja leta på ordentligt nu!