Hey what's going on?

Hej

Vad har hänt? Varför bloggar jag inte längre? Helt jätte konstigt ju!
Jag har liksom helt tappat motivationen till det nu.. kanske är de tillfälligt, kanske inte?
Jag vet faktiskt inte varför..
Men vafan, det kommer nog tillbaka! =D Nu är det ju snart sommar och allt!! En massa jobb väntar (förhoppningvis), roliga äventyr och sköna utekvällar ska de bli många av. O sånt är alltid roligt att dela med sig av, eller vad säger ni?

Jag kommer iallafall inte försvinna härifrån helt! Så enkelt slipper ni mig inte =)

Hej då

Iza, den söta!

Nja, en sån hund som jag visade i förra inlägget blev det inte riktigt. Hon var redan tingad så därför beslöt vi oss för en annan. Den här hunden är lite större än chihuahuan, men precis lika söt! Eller hur?Än så länge har det faktiskt funkat riktigt bra. Hon känner väl sig lite vilsen och rädd ibland, men hon har väl inte vant sig riktigt än. Det är ju en helt annan miljö här och nya rutiner osv som ska in. Iza, som hon heter, är ändå 6 månader nu. Så det är ju klart att hon är van vid annat. Men förhoppningsvis dröjer det inte länge innan hon känner sig riktigt hemma. Vi gjorde verkligen rätt val =) Söta Iza!

En ny familjemedlem?

Jaha, nu har familjen bestämt sig för att köpa hund. Nu var det ju några år sen vi gjorde oss av med den andra.. Så de känner väl att det är dags igen! Roy är ju långtids sjukskriven så därför passar det extra bra nu med.
Rasen på hunden som vi tänker köpa är Chihuahua/Papillon/Jackrussel och ser ut såhär:

Det är väl dock inte bestämt om det blir den här färgen eller om det blir en ljusare med lite fläckar. Jag själv tycker den på bilden, den är mest lik chihuahua också. En sån har man ju velat ha i år!


Jag slänger in en bild på vår förra hund också, Molle.

Det var också en blandras, kan inte alla raser men ena var iallafall Lhasa apso.
Den skulle alltså egentligen vara väldigt långhårig men då vi ansåg att det var för svårt att sköta, valde vi att ha den korthårig.