Liten shoppingrunda!

Igår vart jag ledig, så då fick det bland annat bli en liten runda uppe i Varberg. Där hittade jag dessa: 
Super fina tycker jag! Och det blir väldigt mysigt när man tänder ljusen :). 

Idag ska jag hämta ut mitt paket från Odd Molly, äntligen!! :). Sedan i EM blir det dop och ikväll blir det 30-årsfest. Så det här kommer nog att bli en toppen dag! 

Vardags-lyx!

Idag blev det ett efterlängtat besök hos frisören. Jag har inte varit där sedan januari-februari förra året hihi. Men nu var det verkligen dags! Jag har knappt vågat titta på mitt hår den senaste veckan.. Men min frisör sa att det ändå var god kvalité på mitt hår, så det var ju lite positivt. Men jag känner ändå att håret har varit väldigt tråkigt nu ett tag. 

Och inte nog med att jag har blivit fin i håret så har jag även fått massage. Det är nämligen så att när frisören tvättar håret så sitter man på en massage-dyna. Något nytt sedan de flyttade till ny lokal. Så det var verkligen lyxigt :). 


3cm är inte så mycket men när det kommer till ens hår är det rätt mycket alltså haha. Fast älskar att det är nyklippt. Nu går man runt och känner på det hela tiden ;). 

Fasen..

Igår åt jag godis.. och jag skulle ju inte unnat mig något gott förrän nästa helg! Det sprack! Jag var så jäkla sugen så jag köpte lösgodis, visserligen bara för 12kr haha. Men jag fick ju mitt straff efteråt kan jag säga. Mådde skit.. 
Har varit så duktig hela veckan och sen kommer fredagen och suget. Fan. Jaja, gjort är gjort. Är iallafall inte sugen på godis längre haha. 

Det kan låta löjligt. Men jag vill ju hålla mig borta från det söta och som ni märker går det inte alltid så bra. Det värsta är väl egentligen att magen reagerar som den gör men det kanske inte är så konstigt med tanke på att man knappt aldrig äter något sött längre. 

Det är inte alltid lätt alltså :).