Klockren!Haha han är ju bara förjävla skön!
Undrar just hur många klipp de gjort? Har för mig att de gjort rätt många nu!

Angående de här klippet så är de ju faktiskt rätt likt många andra videobloggar man ser, menar inte att man försöker sälja något utan mer på vilket sätt man pratar osv.. Det tycker jag iallafall ^^ Det kanske inte är något man gör medvetet(?) men rätt roligt att höra!

Livet är en fest, så enkelt är det!

Ojj, har visst varit lite off här på bloggen.. dock inte kännt för att blogga, så då kan man lika väl strunta i det.
Nu får det bli en liten sammanfattning av dagarna som gått..

Min julafton var helmysig, kanske lite stressig, men det blir väl så när man ska hem till andra. Väl på plats känns det ju bra! Det här året firade jag på 2 olika ställen, så när jag kom hem på kvällen ville jag mer eller mindre spy efter all mat man tryckt i sig. Jo, det är gott med julmat! Men det kan ju kännas lite väl maffigt att äta julbord 2 gånger på en dag, eller?
Vad gäller julklapparna så hade jag inte önskat mig så mycket, men jag är nöjd! Fick bland annat en ny DVD (då jag råkat pajja den andra) faktiskt en väldigt stilig svart och enkel dvd den här gången. Jag fick även presentkort i klädes- och skoaffärer, smink, parfym m.m.

Hur var er julafton? Fick ni vad ni önskat er?

juldagen, blev det party med ett härligt gäng!
Lite surt under en period men det gick över rätt snabbt!
Fick faktiskt med mig kameran också, alltid kul med festbilder ju! Jag hann dock inte ta så mycket bilder då kameran var väldigt urladdad.. typiskt eller hur? Sen hade jag även under kvällen lyckats tappa batterierna från kameran så efter det var det helt kört! Haha men det behövs ju inte alltid så mycket!Lägger inte upp fler bilder den här gången, vill ni se fler bilder finns de upplagda på facebook. Så det är bara till att klicka er in där såfall! =)

Var ni också ute på juldagen? Är väl lite som en traditon för många!Järnkoll, javisst!

Har lagt barnen under granen, klapparna i sängen, kakorna är tvättade, golven är bakade, har hängt ut gröten i julkärven, lagt skinkan i frysen, köttbullarna är slängda, satt fjädrarna i riset, har klätt granen med nybakta lussekatter eller var det dem vi skulle haft på lucia? Strunt samma, huvudsaken är att jag har järnkoll på allt. Snart klar och inte ett dugg stressad, trevlig jävla midsommar på dej..// TomtemorJa, nu är allt fixat!! Jag var rätt orolig att jag inte skulle hinna med allt, och framförallt inte hinna köpa julklapparna.. men det gjorde jag ju som sagt =)
Fan så jävla typiskt att all snö smält mer och mer under dagen dock.. vi som fick så mycket snö igår! Det var så jäklans mysigt att gå i stan igår när det snöade som bara den och alla var glada, dock en aning stressade kanske(?) men det var ändå en härlig stämning. Men nehe, den fick man inte behålla allt för länge..
Jag bara hoppas att det kommer snö över natten!! Hoppas hoppas hoppas!!
Det viktigaste är väl ändå att man få umgås med sina nära och kära, men snön gör mycket en sån dag! Håller ni inte med mig?

Jag vill passa på att hälsa er alla som läser en riktigt, riktigt god jul!