Mitt slott

Nu är mitt slott nystädat inför första advent. Jag har inte alls mycket julpynt, mest i fönstrena. Jag är inte mycket för jultomtar och glitter, det var liksom roligare när man var yngre och bodde hemma.Bilderna blev inte hundra, men här har ni först en del av hallen och sen en del av allrummet.

Det går inte alltid enligt planerna..

Idag hade jag planerat att ha en riktigt mysig morgon med god frukost osv. Men strax innan 7 i morse ringde telefonen, med hastigt jobb. Så det vart bara på med smilbanden och ge sig iväg som gällde. 
I och för sig kan jag styra och ställa lite själv när bemanningen kan ringa och inte ringa, och idag hade jag la markerat mig som tillgänglig. Men alltså, det jobbiga vart ju bara att hastigt behöva ge sig iväg och dessutom helt oplanerat. Men när man väl är på jobbet så känns det ju hur bra som helst. Jag vill ju jobba!

Efter jobbet åkte jag hem till min vän Rebecca och tittade på film, tror den hette Himlen är oskyldigt blå. Faktiskt jätte bra! O efter det åkte jag hem till min kära mamma en sväng, inte varje dag man är där nuförtiden. O nu sitter jag här.
Så idag har jag inte gjort många knop inte.

/J

Här ekar det tomt..

..Men jag lever, och har fullt upp!

Jag förstår att ni är fullt nyfikna över mitt projekt, eftersom jag varken uppdaterat eller lagt upp bilder.
Men jag kan säga som så att jag börjat måla, och herregud vilken skillnad det blir. Sen har jag även börjat titta ut golv, men jag har så svårt för att bestämma mig över vilket jag vill ha!?

Jag ska nog iallafall försöka måla lite till imorgon, så att jag blir färdig med det snart. Jag vill ju få in mina kläder där nu =)!
Nu är det ju snart jul också, inte klokt vad tiden springer iväg!