wiiiihoo 18 år idag!


Vad är det för en dag?..
Är det en vanlig dag?..
.. Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Jessica's födelsedag.
Hurra hurra HURRA!!


Irriterande? jaaa!

För att inte typ somna på jobbet krävs det att man har musik i örat, i alla fall för min del. Jag menar, man står och lägger upp på band eller liknande och tänk er själva, stå i timmar och göra samma sak? Om man inte har musik eller någonting? I alla fall så, igår när jag stod och jobbade och skulle sätta på min musik igen efter att ha pausat så typ hade all musik försvunnit? helt spårlöst borta! Hur konstigt är inte detta på en skala 1-10? så det fick ju bli att lyssna på radion sista timmarna. Inte nog med detta så hade även alla mina bilder försvunnet.. min mobil fick typ en liten kollaps eller någonting. Så nu måste jag lägga in en massa låtar så jag överlever kvällspasset idag :) sen blire att göra sig iordning och sticka.. men ni får ha det så bra! Bye..

blogga?

Ibland undrar jag varför jag bloggar när jag knappt har något att blogga om? man skriver om vad som hänt på dagarna men hur intressant är det egentligen att veta.. eller? vad tycker läsarna är intressant? kanske skulle man smått börja argumentera saker och ting?  Nu har man ju ändå haft sin blogg ett tag och faktiskt skrivit vilket är förvånandsvärt för min del då detta är min tredje blogga och med tanken på hur dåligt det faktiskt gick för dem två första.. säger inte att det går så väldans bra här heller men det är faktiskt skönt att kunna skriva av sig lite.. dela med sig utav sina tankar och ja, faktiskt även sina vardagliga händelser.. det är ju alltid ett stort plus om läsarna fastnar för saker man skriver om.

Vi har ju som sagt höstlov denna veckan, vilket innebär de sista höstlovet för min del. Det har dock inte kännts som lov än i och med att jag jobbat mån, tis och ska även jobba idag... jag har kvällspass så dagarna mer eller mindre försvinner.. men tänker inte klaga allt för mycket eftersom man får ut något bra utav det. Ska ju faktiskt vara ledig resten av veckan, vilket kommer att vara de bästa dagarna. Imorgon är det ju absolut ingen vanlig dag :) och det kommer att firas en heeeel del vill jag lova. Jippi!