Antagningsbesked

"Du har blivit antagen till Omvårdnadsutbildningen med start den 30 augusti 2010"

Det känns riktigt spännande och förvånad som jag är, känner jag mig faktiskt sjukt motiverad. Visst, det kan ändra sig snabbt.. men det är iallafall värt ett försök!

Inte nog med att det här positiva beskedet ramlade ner i brevlådan, fick jag även min lönespec. idag och den var inte heller helt fel kan jag säga. Jippi, idag är jag riktigt glad!

O nu ska jag packa vidare, för imorn åker vi!

Mycket nytt..

Idag var jag på den där deligerings utbildningen, som jag nämnt tidigare.
O tja, jag skulle ju bli förvånad om all info gick in. Det blir liksom så mycket nytt på kort tid. Jag ska ju börja det nya jobbet redan imorgon. Nu ska jag ju i och för sig bara gå bredvid i 2 dagar, en dag och en kväll. Men det är väldigt lite för att lära sig allt. Nu dessa dagarna kommer jag ju dock inte få ge medicin, i och med att jag inte gjort testet för deligeringen än! Den kommer jag nog inte att göra förän nästa vecka.
Äh jag får väl se vad chefen säger imorgon.

Nu börjar den där jäkla nervositeten krypa på mig igen..
Allting är ju som sagt nytt! Nya arbetskompisar, nya arbetsuppgifter och ny miljö.
Det är nu man måste visa ett bra första intryck och försöka behålla det, och verkligen göra sitt bästa. Jag behöver ju verkligen detta jobbet!

Wish me luck! Det behöver nog jag..


Som ogräs..

Idag var jag och klippte mig och färgade håret.. wow, tänker ni kanske?
Jag måste nog tyvärr säga att det är första gången på riktigt länge som jag inte är nöjd..
Nu är det för mörkt och en aning kort. O det var inte så jag ville ha det!
Det jag sa till frisören var att jag var trött på färgen jag hade i håret och ville ha en annan brun men inte för mörkt. O sen ville jag bara att hon skulle klippa som hon brukar, alltså lite i längden och uppklippning. Nu blev det som sagt kort och för tunt i topparna. Men men, jag vänjer mig kanske vid det. Som tur är växer mitt hår som ogräs.. Jag tänkte ju dock att man skulle vara lite fin i håret till midsommar, men icke! Det ska ju ske ett mirakel om det blir det.

O nej, jag kan inte visa er hur det ser ut för kameran är ju som sagt död. Kanske kan ta en bild från mobilen imorgon.


Bild tagen från google.