Det var en gång..

Måste ju först och främst säga att Magnus kämpade bra på handbollen idag!! visst.. han skyllde på att han hade ont i vaderna imellan åt (vilket jag bara tror att han sa för att slippa undan lite) men han lyckades få in bollen i mål!! Även Hoffa gjorde ju ett lysande mål!! fast tyvärr så räckte inte detta till en vinst.. men som jag sagt innan och säger igen, det går bättre nästa gång! =)
MEN HOFFA, låt mitt täckstift vara!!

Senare på dagen var jag på bio med familjen och såg på Bedtime stories. 
...
och vi alla tyckte att den var bra =)

Har ni sett den? och i såfall, vad tyckte ni om den?

totalt chockad !

Haha sitter och kollar på Du blir vad du äter nu, och Fredrik som är med idag försökte lura Anna genom att köpa en sjukt massa grönsaker och nyttigt.. så hon blev ju totalt chockad när hon öppnade kylskåpet. När hon stängde kylskåpet såg hon en stor säck under bordet och frågade vad det var, men då ville han ju självklart inte svara på det så hon tittade efter och då låg det en massa onyttiga saker. haha det var nog det roligaste jag sett på alla de programmen!!

avklarat!

Nu är det skriftliga nationella i svenskan avklarat.. det tog mig 4,5 timme, så nu hoppas jag verkligen på ett bra resultat! men som jag sagt innan så får det bli va det blir.
Jag skrev i allafall om oss människor och vad vi påverkas av.. alltså, vad som får oss att vara den vi är! och jag tycker faktiskt att sånt är ganska intressant.. så det var inte svårt att skriva när man väl kom igång!

Lämnade in min mobil för andra gången idag! Den stängde av sig vid samtal och sms och sen var det lite andra småsaker som inte blev fixade vid första lagningen som jag hoppas att de kanske fixar nu. Fick låna en mobil så jag är ju i allafall inte utan, men den är sjukt jobbig.. och det tar ju cirka 2 veckor innan man får tillbaka sin egna.