Dagens pass!

OM jag kommer ha träningsvärk imorgon eller..!! Haha :). 
Idag var det Core på schemat och vi har inte kört det på typ ett år nu. Svetten rann gott kan jag säga! Det är alltid lite extra jobbigt första gången också, eftersom att man inte känner till passet. Detta passet var ju verkligen inte likt det vi körde för ett år sen heller haha. Men det var kul :), så vi tänkte boka in nästa vecka också! 

Efter Coren körde vi 15 min kondition och 50st utfall. Så nu har vi gjort 100st, bara 250st kvar ;). Go go!! 

Min pärla!

Som ni ser så håller jag på att ändra om lite här på bloggen, så den är inte så rolig just nu. Men jag är inte så bra på det här, så det kommer att ta sin tid ;). 
 
Skit kul att det börjar komma fler och fler besökare hit förresten :). 
 
Idag har jag varit ledig från jobbet. Så kl 11 var jag inne med bilen på Ryds bil och fixade ett litet stenskott på framrutan. Har haft det sen i somras men inte fått tummen ur och fixa det, men nu så :). Gick på 15 min och sen var det klart! 
Sedan körde jag direkt hem till pappa och städade och tvättade bilen :). Så nu är den ren och fin igen. Så idag har jag pysslat om min kära pärla lite! 
 
 
Nu är jag hemma och tänkte vila lite innan gymmet. Ikväll ska vi köra armar+50 utfall. 
 
 

Veckans utmaning!Actic la ut den här utmaningen för någon vecka sedan, och jag blev lite sugen på att testa ;). Och den här veckan passar rätt bra för den, så nu kör vi!! Tror att Rebecca var lite sugen på att köra också?? ;).

Och sedan får vågen gärna visa 1 kg mindre efter veckan ;)!