spännande!

Idag var "chefen" riktigt snäll och fick mig faktiskt till att bli glad för en gång skull.. Han gav mig nämligen ledigt i morgon, vilket inte känns helt fel! Ska bli så skönt att få sova ut och vara pigg hela helgen =)På lördag är det dags att klippa och färga håret. =) Spännande!
Har tittat runt lite på internet för tips,
och fastnade för den här hårfärgen:Vad tycks?

Till den hårfärgen hade jag kanske tänkt mig något Page- liknande? En mjuk sådan!

Det hade jag tyckt varit snyggt men ska självklart prata med hon som ska göra det, och se vad hon säger! Det är ju i allafall bra att veta på ett ungefär hur man vill ha det!

Några andra förslag? =)


Mobil


Jag har haft ett tiotal mobiler och aldrig haft riktig tur. De har tappats på marken och gått sönder, blivit tvättade i tvättmaskinen, tappats i toalettstolen eller helt enkelt bara varit okända fel!
För ett tag sen skrev jag om en annan mobil som jag fick lämna in 4 gånger innan jag fick välja en annan..
Då valde jag mobilen ovan och som faktiskt funkat kanon bra.. ända till nu!
De började med att jag inte kunde ta emot sms, bara skicka! När jag sedan skulle ladda telefonen började den att pipa och varna för fara och jag fick inte använda telefonen! Idag lämnade jag in den och sitter återigen med lånetelefon.. och det är inte kul! Tydligen är felet ganska känt även bland andra mobiler.. men de ska ta reda på exakta fel. Så nu är det bara till att vänta och hoppas på att det inte är så allvarligt.

Annons från Hallandsposten:

Förlorat
"Du som stal cykeln på kråkvägen 7.
Ställ tillbaka den. Jag behöver den."

Förlåt, det var jag! Men jag behöver faktiskt också den!!

Allvarligt skojjat.. men hur ofta får man tillbaka en stulen cykel?!
Måste ju vara ett skämt?.. Roligt var det iallafall!