Spegelbild

Igår fick jag mamma's solarium, eftersom mamma ska flytta och inte vill ha med sig det. Så för att få plats med det utan krångel började jag rensa och göra det riktigt stilrent. När jag var färdig med det var jag fullt taggad till att börja rensa på andra ställen, så nu kör jag på för fullt. Man samlar ju på sig mycket skit och är dålig på att rensa, iallafall jag. O det kan faktiskt till och med vara lite kul och rensa, för man hittar saker som man glömt att man ens haft. Eller ja, det är iallafall roligt tills det kommer till kläderna... För där är det verkligen så att det kanske kommer till användning igen. Men nu får jag faktiskt inte plats med alla mina kläder, så jag tänkte försöka göra en liiiten rensning iallafall.
Men nu får det bli en paus, för nu behöver jag sova!
Vi hörs när vi hörs, see yaa!

.

Jag tror faktiskt att en rejäl förkylning börjar krypa på mig nu. Jag nyser och fryser, så därför tänkte jag nu ställa mig i en varm dusch, och efter det krypa ner i soffan med en varm go fillt. Ikväll kommer ju även American Pie på tv, dom filmerna kan faktiskt vara rätt roliga.

Inga sura miner här inte.

Idag ringde chefen från assistans jobbet och sa att jag tyvärr inte gått vidare. Mannen som tjänsten handlar om tyckte att jag vart bra men lite för ung. Men chefen skulle ändå behålla mina papper fall i fall det skulle dyka upp något annat, så det är väl iallafall lite positivt. Självklart känns det tråkigt att jag inte fick jobbet, men jag vet att det finns många andra jobb där ute. Det gäller bara att ligga i, och inte ge upp!

Jag vart precis inne på bemanningens hemsida och sökte sommarvikariat, så nu får jag svar därifrån senast 28 februari. Det känns ju mer lovande, för på sommaren behövs det alltid. Fram tills dess får jag fortsätta söka jobb, och plocka så många timmar det bara går. Det löser sig!

Nu sitter jag här och väntar på att Rebecca ska sluta jobba, så att vi kan ta en rejäl PW på berget. Nu har jag inte varit där på några dagar, så idag får vi kanske ta ett extra varv.. om vi orkar???

Hej så länge!