Pina colada <3Kvällen igår blev riktigt lyckad. Vi tjejer har alltid roligt ihop !! =)
Var ju först på Verona där vi åt god mat och beställde god dricka, sen begav jag mig till en kompis och där blev de ännu mer god dricka och sing star. Efter det gick vi ner till mårtensson där det blev massa dans och man träffa en massa folk.

Klockan tre ska vi hem till mormor på kalas och sen efter det vet jag faktiskt inte vad som händer.
vad ska ni hitta på en lördag som denna?

fredag

Idag fick jag reda på att jag får MVG i fritidsverksamhet, verkligen glad för det. Har typ aldrig fått så högt betyg innan och brukar alltid bara bli glad över att få ett G men nu jävlar!

Tack för alla tips jag fått om den där presenten till pappa!  Jag gick in till tinzimara och hittade ett jätte fint ljus-set, en skål med småstenar och sedan ett fint grönt ljus och en grön prydnadsblomma.. de har jätte fina saker där inne och jag vet om att pappa brukar vara där inne så tyckte det kunde passa :) tur att pappa inte är så teknisk när det gäller datorer osv för annars hade han kanske varit inne och läst min blogg nu, han ska ju faktiskt inte få presenten förens på söndag!

Ikväll ska jag först iväg till Verona för att äta god mat med familj och andra nära :) ska bli väldigt trevligt! Efter det blir det iväg på förfest och sen utgång med tjejerna! =)

Vad ska ni göra ikväll?

tips?

Hejsan allt folk !! hur mår ni idag?

jag behöver lite tips, det är nämligen så att min pappa fyller år på måndag och jag vet inte riktigt vad jag ska köpa?