Stjärnor..

Igår testade vi spinning för första gången, och fy tusan vad jobbigt det var. Eller alltså.. Jag hade inte riktigt rätt inställningar från början, så det var nog lite därför. För när jag efter en stund fått mer hjälp med det, så kändes det lättare :). Men alltså, ett tag såg jag nästan stjärnor faktiskt.. och jag började må riktigt dåligt haha. Tog nog ut mig för mycket i början.. Men men det är sånt man lär sig av. Och man måste ju helt enkelt ge det några gånger innan man kommit in i det :). 

Dock var det precis att vi hann träna färdigt för sen kom en utav personalen och sa att de fått order om att stänga pga stormen. Åh fy vad det blåste.. Riktigt obehagligt faktiskt. Skapar ju sådan kaos överallt. Men nu verkar det värsta vara över iallafall.

Nä nu ska jag strax bege mig till gymmet igen. Idag får det bli styrketräning :). 

Helgen har börjat!

Nu är jag ledig fredag,lördag,söndag och måndag! Alltså, heeeelt underbart! 

Dagarna är redan fullspäckade med massa roligheter :). Bland annat födelsedagsfirande för lilla mig hihi ;). Så nu ska jag bara njuta av mina lediga dagar tillsammans med nära och kära! 

Idag efter jobbet åkte jag in till stan för att hitta något fint till min födelsedagsfest på lördag. Och jag trooor faktiskt att jag hittade något alldeles perfekt :). Men jag klämmer lite på bilder. Men, stay tuned!