Känslofyllda veckor.

Som ni kanske minns så håller jag på med praktik/studiebesök, och imorgon är det sista dagen. Förra veckan berättade jag för er att jag inte alls vart motiverad, och helst av allt ville slippa det här. 
Nu sitter jag här och tänker på allt jag fått vara med på och hur mycket jag faktiskt lärt mig. Jag har varit på ett Hospice, fått vara med på en obduktion, sett på när en människa blivit kremerad, varit med på begravningar m.m. Och jo, jag tycker fortfarande att det är mycket läskigt och sorgligt. Men jag har verkligen fått en helt annan bild av hur allt fungerar. Jag har även fått träffa helt underbara människor, och som delat med sig av sina erfarenheter.

Den här sista kursen har handlat mycket om döden, och jag tror att det är jätte viktigt att man vågar prata om det. Det har iallafall hjälpt mig väldigt mycket.

Nu är det snart julhelg, och jag längtar verkligen tills alla sitter samlade igen.
Jag älskar min familj och mina vänner, dom är guld värda ♥!

Att ha tålamod.

Jag satt precis och läste igenom gamla inlägg på min blogg, bland annat innan jag flyttade hemifrån.
Alltså förra året i November månad, ville jag inget annat än att flytta hemifrån. Och det var inte av den anledningen att jag var trött på mina föräldrar, absolut inte! Men jag kände helt enkelt att jag ville klippa navelsträngen och få mitt egna lilla hem. Men just i det tillfället kändes det rent omöjligt. Men redan en månad efter, alltså i December, flyttade jag! Inte precis till drömlyan, men jag fick mitt egna. Tyvärr vart den källarlägenheten ett hot mot min hälsa, och jag mådde så fruktansvärt dåligt. Så efter ungefär ett halvår flyttade jag igen. Som tur var hade min hyresvärd en tom lägenhet ovanför mig (alltså en riktig lägenhet), på ca. 40 kvm. Så då skrev jag på ett nytt kontrakt. Nackdelen vart bara att det blev en månads glapp mellan, så då fick jag alltså flytta hem igen. Fast då slapp jag ta hem alla mina möbler, för då kunde jag ha kvar de mesta här i huset. O nu har jag bott i den här lägenheten i ungefär ett halvår, och trivs bra! Jag kan inte fatta att tiden gått så fort?

Det jag vill komma fram till med det här inlägget är att allt inte går som på räls alltid, det gäller bara att hela tiden bygga sig uppåt och sikta mot sina mål.
Och framförallt ha tålamod!
Nu trivs jag som sagt riktigt bra, och tar dagarna som de kommer! Jag vet inte alls hur nästa månad kommer att se ut, men jag vet iallafall om att allt går att lösa.

Det är förresten riktigt roligt att titta tillbaka på gamla inlägg =)
Brukar ni göra det?

Filmtips??

Det blev ju som sagt lite födelsedagsfirande för Rebecca's bror i fredags, så vår lördag blev väldigt lugn. Vi hyrde bland annat 3 filmer på hemmakväll, och så köpte vi såklart hem en massa godis.


Bad Teacher- Rolig film och helt i min smak, och Cameron Diaz är ju bara så snygg!


Honey 2- Dansfilmer blir man alltid glad av! Men tänk om man ändå kunde dansa som dom?


KYSS MIG- Inte helt i min smak faktiskt. Den här filmen tittade vi på sist också, så vi vart ju riktigt trötta.

Här har ni iallafall 3 filmer, om ni är ute efter tips!