Brrr...

Ja, de här 4 dagarna har verkligen varit ett äventyr! Men nu har jag lämnat över bilen till syster igen.. Det har ju varit en del strul med den men jag är ändå oerhört tacksam över att jag fått låna den. Den behöver bara ett nytt batteri, annars är bilen jäkligt skön att köra.
Det är synd om bilarna nu när det är såhär kallt, speciellt äldre bilar. De pallar liksom inte riktigt trycket.. och jag står lite på deras sida (börjar jag också bli gammal??), jag pallar inte heller den här kylan längre.. O värre ska de tydligen bli?? Mer snö och kyla..

Ne nu ropar sängen, i morgon blir det upp tidigt för att vara chaffis.
Undrar om man ska bli ståendes på laholmsvägen (mitt i en korsningen) då också? Nääää, det får vi verkligen inte hoppas!!

2 gamla bilder på mig och storasyster!
Tänk vad åren går fort..

TiK ToK

Vill börja med att tacka tjejerna för en riktigt trevlig kväll igår! Som vanligt blev det mycket god dricka, en massa dans och mycket skratt. Alltid lika kul! Det togs även en hel del bilder som kommer upp här på bloggen någongång.  

Idag kommer man ju iallafall inte sätta sig i en bil och köra, man har ju liksom lärt sig av andras misstag om man säger så..
Men på tisdag, kanske redan i morgon ska jag få låna pappas bil. Han ska nämligen operera knät så jag ska köra han till och från sjukan. Om jag har tur kanske jag får låna bilen i några dagar. Jag har fått låna min systers bil sen i fredags, men nu kommer hon nog behöva den själv i veckan.
Nu i veckan ska jag ju hämta ut själva kortet också, ska bli nice! Nu har man ju beviset på ett A4 papper än så länge.

Det har liksom börjat ljusna lite, jag har äntligen mitt körkort och jag har fått jobba lite mer vilket innebär lite mer pengar.

Ne, om man skulle ta och göra lite nytta.. eller ligga kvar här? Känns rätt skönt o bara slappa! Ja men så får det bli..

Taggad till tusen..

Idag har man haft körkortet i 2 dagar och det har redan hänt katastrofala grejer.. jag vill inte ens gå in på det tror jag.
Kanske är det så att någon polis läser det här inlägget? oooohhh scary
Haha ne, men så farligt är det inte. Bara lite missförstånd med skyltar vilket innebär tjuriga gubbar, användning av startkablar osv... Men varje dag är ett äventyr i sig!

Idag blir det till att fira stort, jag är riktigt taggad! Det här körkortet har varit så sjukt efterlängtat och man har verkligen kämpat med det.

Skål, nu kör vi!