reklam, reklam, reklam...

Reklam är bland det värsta som finns.
Men det här reklam-klippet har ju i allafall lite humor..Nej, men då byter de ut en söt, rolig dansande liten pojke mot en ful dansande MC-kille, som verkar framstå som efterbliven?Nu är ju reklamen helt plötsligt inte alls rolig längre utan som alla andra reklamer, TRÅKIGA!

Må detta vara det mest ointressanta blogg inlägg ni läst.. men jag stör mig på den här reklam (och all annan reklam såklart) så mycket att jag bara var tvungen att skriva om det!

Hur jag kom in på detta med reklam är väl mer eller mindre för att jag just nu sitter och väntar på röstningen av Idol.
Idag var de tjejernas tur, och jag måste allt säg att jag faktiskt tycker att alla var riktigt duktiga idag. Synd att bara 2 får gå vidare.. men det är ju som sagt en tävling och det är ju bara en som kommer att vinna.
En av deltagarna som jag hoppas extra mycket på är Mariette, från Halmstad! Hon är riktigt duktig och jag gillar henne starkt! Jag har till och med sms-röstat på henne =) och hoppas att min röst gör till nytta!


Nej, nu ska jag fördriva tiden med lite annat.. Ha det gött!

Kållerado

Vi har även ett annat roligt klipp från götet och Liseberg.Har tänkt lägga in dessa klippen tidigare men inte blivit av..
Men som man brukar säga.. bättre sent än aldrig!

klipp

Jag hittade ett vackert klipp på mobilen, från Götet.
I brist på musik, kan man ju sjunga något vackert själv!Undrar just vad våra grannar på hotellet tyckte?
Jag tycker i allafall att det var riktigt trevligt att lyssna på.