Oförglömligt..

Idag efter att jag och bibbi tagit en fika bestämde vi oss för att åka till halmstads sommarställe Tylösand, för att ta en promenad. Men fy vad det blåste nere på stranden, så vi gick ovanför stranden runt hotellet och alla snygga hus.
På de hotellet hade vi vår bal, så nu när man gick förbi där fick man upp en massa roliga minnen. Tänka sig att det snart är ett helt år sen, inte klokt vad tiden går fort. Jag skulle så gärna vilja gå på balen och få ta studenten igen, så kul var det!
Det är två helt oförglömliga dagar i ens liv!

 När vi ändå var i tylösand åkte vi förbi Per Gessles hus, ett riktigt fint hus.
Tyvärr var han inte hemma.. annars kanske man kunde tagit en kopp kaffe med han? My wish..

Söndagar är farliga!

Ja, igår var det återigen fest med tjejerna. Vi började hos bibbi där vi spelade spel, snackade lite skit och hade det skoj. Efter att ha fått i sig en lagom mängd alkolhol bar det iväg till nästa förfest där ett härligt gäng väntade. Efter att ha fått i sig ytterligare en mängd alkohol och efter mycket skratt och roligheter var det dags att tralla in till stan, där det var fullproppat med folk. Alkoholen skvätte som bara den åt alla håll, men inte hindrade det oss från att ha kul. Vi dansade och skojjade till det riktigt bra. Ja, det blev en riktigt lyckad kväll! Tack för det!

Såhär en söndag mår man relativt bra, har varit seg hela dagen men det hör väl till..
De jag kan tycka är jobbigt med en sån här dag är att man går runt och är sugen på sötsaker och fet mat hela dagen, inte okej! Imorgon är det iallafall ny vecka, vilket innebär nya friska tag vad gäller träning. Ingen super duper hård träning men blir lite raska promenader och några timmar vid roddmaskinen. Förhoppningsvis skaffar vi oss ett kort på badhuset inom kort tid också och då blir det även simning 1-2 ggr i veckan. Pepp pepp för mig och bibbi nu! =)

Fredagsmys

05263ce6ff73ac596976771872a286ae.png

Kolla varifrån!

Hmja, det är ju inte ofta man sitter ner och tecknar på en fredag.. Men vad gör man inte för att fördriva tiden? Man känner sig som ett litet barn igen..