Fråga Jessica nu då!

Kom igen nu, fråga på! Måste ju vara lönt liksom =)

Förresten, klänningen jag skrev om igår har fått en ny adress! Nu ska jag bara våga ha på mig den! Jag brukar inte vara den som "sticker ut", men nu känner jag verkligen för att prova något nytt! Och det är ju faktiskt till nyårsafton jag ska ha den, då kan man ju få piffa till sig lite extra!

För er som är nyfikna, får vänta tills nyårsbilder kommer upp! Men jag kan avslöja att det är en mycket enkel, svart långklänning med en silver kedja vid brösten. Men jag tänkte att man kan piffa upp mycket med smycke, hår och smink.

Ni frågar, jag svarar?

Jag läser rätt ofta att folk har frågestunder på sina bloggar, själv kommer jag inte ihåg sist jag hade det. O jag känner att min blogg behöver ett lyft nu, så därför kör vi nu en frågestund här också! FRÅGA PÅ!

Frågestunden håller på tills jag säger till! Det hänger lite på hur många frågor jag får in osv osv.

OBS! Jag svarar gärna inte på anonyma kommentarer så glöm inte att skriva era bloggnamn!


Förlåt för min urdåliga uppdatering..!

Jag har varken haft tid eller lust att blogga nu över jul, men det hoppas jag ni har förståelse för.
Min jul firades för en gång skull hemma, med familjen och lite släktingar. De andra åren har vi alltid fått ge oss iväg, men nu kände vi för att bryta de där lite och stanna på hemmaplan! O vi hade det verkligen jätte mysigt!
Jag hoppas ni också har haft det bra!

Nu är det snart nyår också, och jag har världens problem...
Jag vet inte vad jag ska ha på mig???
Jag hittade en enkel men snygg långklänning på HM, men ska man våga sig på de? Jag brukar ju inte precis använda de.. Men samtidigt känner jag för att prova något nytt! Hjälp mig!