Jag gav upp!!

Att man blir tokig alltså.. igår satt jag och försökte skriva ett inlägg men efter tredje försöket, och det fortfarande inte fungerade, gav jag upp! Mitt internet är helt knas och funkar bara när det vill.. typ.

Nu sitter jag med en filt i soffan och känner mig jätte frusen. Det gör tydligen min hund också för nu kröp hon också under filten.. Hon ligger och skakar, stackars liten!

Ikväll blir det jobb  från 16-22, så innan dess blir det till att värma upp sig lite. Sen blir det ju bara en massa spring ut och in. Men vad gör man inte för pengarna?

Och imorgon är vi lediga från skolan, så jäkla skönt alltså!

Nu ska jag dra, vi hörs när vi hörs!

Fångad?

Är det någon mer än jag som lyckats fånga julstämningen?
Det brukar i vanliga fall ta ett tag för mig innan jag känner av den..

Idag var jag och syster inne i stan en sväng och shoppade. Gissa om där var mycket julpynt, och tomtenissar som sprang runt? Dock ingen tomte, men han har väl fullt upp med alla önskelistor nu!
Iallafall, när vi kom hem från stan höll mamma på med all julpynt inför första advent imorgon. O hela dagen har det varit prat om julpynt och julmat, så det känns så himla mysigt!
O inte nog med detta så har vi snön ute som gör en stor del i de hela!Tiden springer iväg..

Nu verkar det som att internet funkar igen, men man vet väl aldrig hur länge..
Så jag får helt enkelt passa på att skriva lite nu!

Idag ställde jag upp julstjärnan i fönstret, och gud vad fint det blev! Men jag kan då verkligen inte fatta att det är första advent på söndag? Tiden bara springer iväg ju..
Om jag har tid nu i veckan ska jag ställa fram lite annat julpynt, men ärligt talat så är jag inte så mycket för sånt. För min del räcker det med en julstjärna, någon jultomte och kanske någon glittergrej. Men mitt rum är ju inte så stor för den delen heller.


Skratta inte åt kvalitén på bilden, ville bara visa hur mysigt det blev.