skaffa er ett liv?

Jag förstår mig verkligen inte på Telenor gubbarna som står lite här och var och försöker sälja sina telefoner.. Jag menar, nu förtiden kan man ju knappt varken komma in eller ut från affären innan de springer i hälarna på en och frågar vilket abonemang man ringer för osv. förhelvete, jag kommer väl fram till dem om jag är intresserad? det värsta är väl att de inte ger sig.. innan brukar jag säga att det är bäst att bara gå och låtsas som ingenting men nu jagar de ju en? Jag tycker inte att det ska vara tillåter att stå så och tjata på folk..
Som idag, jag handlade på Eurostop och när jag var på väg ut ser jag riktigt hur hon försöker fånga ögonkontakt med mig och jag tänker: ååhnej och försöker verkligen smita därifrån men icke, så jag samlar mig och ställer mig då för att "lyssna".. för helt ärligt så brydde jag mig inte ett piss. haha det fula är ju att jag inte ens är 18 än OBS! endast en månad kvar! så varför ens lägga tiden på att tjata på mig som inte ens intresserad? Hon stod och tjatade om vilket bra erbjudande de hade just idag och vad jag skulle missa om jag inte tog chansen. Men jag har en ny mobil och ett abonemang som jag är nöjd med, vilket är Knock out! visst skulle jag kanske inte tacka nej till ett abonemang där jag kan ringa för hur mycket jag vill.. men jag känner att jag kan hantera pengarna på ett bättre sätt genom att då ha det abonemang jag har.. blir väl ett annat abonemang senare men än så länge klagar jag inte på det jag har..
Sen fattar jag inte ens hur man kan välja ett jobb som består utav att tjata på folk?(iaf utan att få ut något utav det, de finns olika sätt att tjata på) och ja, folk som inte bryr sig och allt det där? men å andra sidan, jobb som jobb.. ska man tänka lite positivt om detta så är de ju bra att det har ett jobb! men det är de enda positiva jag ser i det. Tack och hej!!